Elérhetőségek

KM Light

Cím: 8800 Nagykanizsa,
Csengery u. 5
Telefon:
+36/93/536-970
+36/93/310-691
Mobil: +36/30/9948-383
E-mail: info@kmlight.hu, kmlight@upcmail.hu
Munkatársak Nyitvatartás


KM Light Világítástechnika

Immár húsz éve - még 1992-ben- nyitotta meg kapuit a KM Light Világítástechnikai Stúdió. Kováts Miklós villamos üzemmérnök vállalkozása nem pusztán világítástechnikai eszközök forgalmazásából áll: számítógépes világítás-tervezés, kivitelezés, valamint szaktanácsadás egyaránt bennfoglaltatik a cég müködési, tevékenységi körében- minden esetben a megrendelő kívánságait, igényeit szem előtt tartva.

A város szívében, frekventált helyen lévő Világítástechnikai Stúdióban széles áruválasztékkal áll a vásárlók/ügyfelek rendelkezésére, közületek (ipari létesítmények, közintézmények) és magánszemélyek részére is. A kínálati palettán megtalálható világítástechnikai eszközöknél az esztétikum és a technika összeforr: legyenek azok kültéri lámpatestek, fényvetők vagy lakásvilágítási lámpák- mindezek ár/ érték arányban, pénztárcabarát, elérhető áron- s melyek nem utolsósorban, jó minőségűek, hosszú távon is működőképesek, használhatóak. A legegyszerűbbektől a legexkluzívabb fényforrásokon át mindenki megtalálja az elképzeléseinek leginkább megfelelőt a Csengery út 5-szám alatt lévő Stúdióban, ahol szakképzett, kedves kiszolgálással és díjmentes tanácsadással várják a már meglévő és új ügyfeleket egyaránt. Szükség esetén, s a vásárló kérése pedig a helyszínre is kiszállnak. Ennek köszönhetően a tervezői, szerelői, lakberendezői háttéren kívül dinamikus a szállítási háttere is a vállalkozásnak.

A KM Light Világítástecnika neve garancia a megbízható és kiváló minőségű munkákra. Ezt misem bizonyítja jobban, mint az elmúlt húsz év folyamán a sok ezer megelégedett ügyfél. A vállalkozás referenciái közé tartozik- többek közt- a Hevesi Sándor Művelődési Központ, a Halis István Városi Könyvtár, a Kanizsai Dorottya Kórház, a Záhony Optika, a Rozgonyi-Bolyai Általános Iskola, a Centrál Hotel, a győri Széchenyi István Egyetem, a sárvári Thermál Fürdő, a pécsi Szívkórház, az Országos Rehabilitációs Intézet, a Zalaegerszegi Kórház, valamint sok nagy, ipari létesítmény világításának kivitelezése, tervezése. Zala megyei és országos cégek minősített beszállítója - hosszú évek óta - Nagykanizsa legnagyobb világítástechnikai vállalkozása, amely az általa elvégzett munkákra nemcsak garanciát vállal, hanem, ahogy országos jelentőségű cégek esetében is teszik, műszaki kontrollt és műszaki segítségnyújtást is.

A modern kor igényeinek növekedése és ezzel együtt a világítás-technika fejlődése újdonságokat, újításokat hoz szinte állandó jelleggel a vállalkozás életébe. Nagy hangsúlyt kap a környezettudatosság, energiatakarékoság, valamint - bár ez a törekvés az elmúlt évtizedek alatt változatlan a cég működési profiljában,- hogy megismertessék a legújabb technológiát az ügyfelekkel.Vissza az előző oldalra!
KM Light - Magyar