Elérhetőségek

KM Light

Cím: 8800 Nagykanizsa,
Csengery u. 5
Telefon:
+36/93/536-970
+36/93/310-691
Mobil: +36/30/9948-383
E-mail: info@kmlight.hu, kmlight@upcmail.hu
Munkatársak Nyitvatartás


Pincéből a luxushotelekig

- A KM Light Világítástechnikai Stúdió két évtizede „varázsol” fényt –

A világítástechnika szakterületére valóban elmondható: folyton-folyvást új vívmányokkal, modern, energiatakarékos eszközökkel bővül. Igazodva a kor és a fogyasztók igényeihez. Szinte már „feledésbe” vész a régi, egyszerű villanykörte, különösen úgy, hogy már a LED-es világítás kezd utat törni magának.

Ám említhetnénk még számos, további példát, világítástechnikai-novumok felvonultatásával. Hiába a sok újdonság, még e téren is találunk „olyat”, ami nem változik. Egyfelől, fényre, világításra - akármilyen formában is – de mindig szükségünk lesz. (nem) Másodsorban, hogy legyen elérhető közelségben olyan szakember/szakmai csapat, akik tudatosan, profin, és kellő szaktudással „elhozzák”a fényt otthonunkba, munkahelyünkre, s bárhová.

A kanizsai KM LIGHT VILÁGÍTÁSTECHNIKAI STÚDIÓ ezt teszi immár húsz esztendeje. Az ügyvezető, Kováts Miklós villamos üzemmérnök, okleveles közgazda 1992-ben alapította vállalkozását, három évvel később a Csengery úton megnyitotta ugyanezen profillal világítástechnikai szaküzletét, ami napjainkban is alapításának székhelyén várja az ügyfeleket.

- Anno azonban „pusztán”egy pincehelyiségben dolgoztunk, mára pedig az épület mindhárom szintjén a világítástechnikáról „szól” minden – mondta Kováts Miklós. A KM Light Világítástechnikai Stúdió ügyvezetőjével a cég jubileuma kapcsán beszélgettünk.

 - Jobbára – mind a mai napig - az építőiparban dolgozunk. Tevékenységünk szintén „változatlan”. Világítástechnikai eszközöket forgalmazunk, a számítógépes világítás-tervezés, kivitelezés szintén fő profilunk közé sorolható. Több ezer európai gyártó kínálatából tudjuk biztosítani a legmodernebb technológiájú, minőségi világítótesteket, elérhető árakon. Természetesen igazodunk az egyedi igényekhez is – összegezte a KM Light Világítástechnika vezetője. Kováts Miklós elmondta azt is, a világítástechnika jövője a LED technológiáé.

- Azonban még mindig korábbi technológiáké a főszerep, mivel a LED-ek esetén a beruházás költsége nagyobb, ugyanakkor a működtetésük már kevesebbe kerül – így a szakember.

A KM Light nevét, referenciáit nem véletlenül ismerik szerte az országban. Felsorolni is nehéz, valamint sok lenne azokat a létesítményeket, intézményeket, ahol a KM Light „fényei” világítanak. Sok más mellett a Kanizsai Dorottya Kórházban, wellness hotelekben az Országos Széchenyi Könyvtárban, egyetemeken, számtalan templomban, rendőrkapitányságon.Vissza az előző oldalra!
KM Light - Magyar